❌ DANSK FINANCIAL DOMINATRIX 🇩🇰 ØKONOMISK DOMINANS ❌ ❌

Tilbyder Escort & Massage

✨25-ÅRIG DANSK FINANCIAL DOMINATRIX✨

Jeg tilbyder økonomisk dominans, IKKE sex. Kontakt mig kun hvis du forstår konceptet financial domination og hvad det indebærer, jeg tilbyder ikke andre typer sessions og jeg ønsker ikke tilbud herom.

Nye nysgerrige eller uerfarne paypigs/cashslaves er selvfølgelig altid velkommen, så længe du forstår at findom ikke er gratis, heller ikke når man er ny 😉

🇩🇰 Jeg er dansk, 25 år og bor i København. Jeg har haft paypigs/cashslaves i en del år efterhånden og jeg elsker at udleve min dominerende side, da jeg normalt virker ret uskyldig. Jeg finder det tilfredsstillende at en mand underkaster sig mig og føjer mine krav, særligt hvis det er en mand der normalt er i en position med magt eller lederskab. Den følelse af magt skal jeg nok tage fra dig 🤭 Men det koster..

Kontakt mig pr. mail for at aftale nærmere.

📩 Elvira.findomme@hotmail.com

❗️LAD VÆRE MED AT KONTAKTE MIG HVIS DU IKKE ER INTERESSERET I FINDOM ASPEKTET AF DE SESSIONS JEG TILBYDER - JEG ER IKKE ALMINDELIG DOMINA, JEG ER FINANCIAL DOMINA. HVIS DU IKKE FORSTÅR DET HANDLER OM PENGE FRA START SÅ ER JEG IKKE INTERESSERET I AT HØRE FRA DIG. GOOGLE TRIBUTE FEE FINDOM HVIS DU IKKE VED HVAD DET ER, INDEN DU SENDER MIG EN MAIL. JEG GIDER IKKE SPILDE TID PÅ USERIØSE NÆRIGE MÆND.

Jeg tilbyder nedenstående former for findomme sessions, har du specielle ønsker (indenfor findom rammer) så send mig en mail.

INGEN SEKSUELLE YDELSER!!

💵 Wallet drain

💵 Body worship

💵 Blackmail fantasier

💵 Chastity kontrol

💵 Gældskontrakter

💵 Sissy aktiviteter

💵 Verbal ydmygelse

💵 Feet worship

💵 Ydmygelse

💵 Ignorer dig

💵 Penge TPE

💵 GFE Findom only

💵 Intimitets/dating coaching

logo

Denne hjemmeside er en reklameplatform uden ansvar for de steder eller personer, der annoncerer her. Vi sælger kun annonceplads og er ikke involveret i annoncørernes forretninger. Siden drives af Hollins Media, Langfredparken 197, 8471 Sabro