Billede
Billede
Billede
Billede

Fræk massage fra lækker thai kvinde, Ringsted Næstved Slagelse Sorø Korsør

38 årig kvinde

Tilbyder Escort & Massage

Kom forbi mellem 8.00 og 19.00 ❤️❤️ for en række massagebehandlinger. Jeg tilbyder traditionel kropsmassage, med valgfri afslutning, samt erotisk og fodmassage. Alle behandlinger udføres på en massagebriks i et behageligt, varmt miljø med brug af varm olie.

KROPSMASSAGE: Med min mangeårige erfaring som professionel massør, sikrer jeg en førsteklasses massage, der effektivt reducerer muskelspændinger og lindrer smerter i muskler og led. Du kan vælge denne massage med eller uden ekstra afslutning.

EROTISK MASSAGE: Dette er en forsigtig og stimulerende massage, hvor jeg bruger både hænder og krop til at massere. Denne type massage inkluderer altid en afslutning. Der er også mulighed for at kombinere elementer fra begge typer massage.

Priser:

Almindelig massage: 500 kr. for 60 minutter.

Erotisk massage (svensk): 800 kr. for 60 minutter.

Bemærk: Betaling er udelukkende kontant. For aftaler og yderligere information, ring eller send en sms. Jeg besvarer ikke opkald fra skjulte numre eller SMS'er.

Kærlige hilsener, Nalia

logo

Denne hjemmeside er en reklameplatform uden ansvar for de steder eller personer, der annoncerer her. Vi sælger kun annonceplads og er ikke involveret i annoncørernes forretninger. Siden drives af Hollins Media, Langfredparken 197, 8471 Sabro