Billede
Billede
Billede

Sweet Kate is ready and hot for you <3

Tilbyder Escort & Massage

Jeg tilbyder mine tjenester udelukkende til kultiverede gentlemen, der søger en ekstraordinær oplevelse i sengen. Er du en person, der værdsætter det bedste i livet, er kræsen og ikke tilfreds med det middelmådige? Så kan din jagt på den perfekte elskerinde betragtes som afsluttet. Et møde med mig vil blive en fornøjelse, du vil se tilbage på med glæde.

Jeg vælger nøje, hvem jeg tilbringer min værdifulde tid med, og derfor mødes jeg ikke med personer, som jeg opfatter som ukultiverede eller dårligt plejede.

Jeg er ikke altid i stand til at besvare opkald med det samme, men forsøg gerne at kontakte mig igen senere, eller send en specifik besked med oplysninger om, hvornår du er tilgængelig, og hvornår jeg senest bør svare dig. Jeg er overbevist om, at vi kan aftale et møde.

Med mig kan du føle dig som den mand, du virkelig er, og jeg er her for at opfylde dine inderste ønsker.

Du er varmt velkommen til at besøge mig.

♡ Besøg mig på mit diskrete sted, og oplev uforglemmelige øjeblikke... Er du på udkig efter en fantastisk erotisk oplevelse, så er du kommet til det rette sted.

♡ 30 minutter - 700kr

♡ 45 minutter - 1000kr

♡ 1 time - 1300kr

Spørg mig endelig om mine ekstra ydelser ♡. Detaljer aftales individuelt - enten via telefon eller SMS ☎️ 91111882 ☆ Mine billeder er 100 % ægte, bekræftede og nye.

Ring eller send en SMS for at aftale et møde!

Jeg bor på et privat, meget rent og diskret sted.

Hvis du ønsker et brusebad, er mit badeværelse altid klar til brug med rene håndklæder.💋

logo

Denne hjemmeside er en reklameplatform uden ansvar for de steder eller personer, der annoncerer her. Vi sælger kun annonceplads og er ikke involveret i annoncørernes forretninger. Siden drives af Hollins Media, Langfredparken 197, 8471 Sabro